Ellen De BoitselierVoel je goed in een gezond lichaam !

Studies

Ellen studeert af aan de VUB (Vrije Universiteit Brussel) als master in de kinesitherapie met als optie sport. Hierna volgt ze een postgraduaat manuele kinesitherapie aan de UGent en een postgraduaat handrevalidatie en brandwonden aan de KUL (Katholieke Universiteit Leuven).

2015

Sport

Ellen is sinds haar jeugd actief in volleybalclub VBT Machelen. Gedurende haar opleiding heeft ze stage gelopen bij voetbalploegen en wielrenners.

2015

Zelfstandig

Ellen start als zelfstandige kinesitherapeute in een groepspraktijk. Op maandag, woensdag en vrijdag is ze te vinden in een praktijk te Mechelen. Op dinsdag en donderdag is ze werkzaam in de Praktijk Van Geyseghem.

2016

Bijscholing

Kinesitherapie is een job die zowel de patiënt als de therapeut blijft uitdagen. Elke patiënt is anders, het is telkens opnieuw een puzzel om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Om up-to-date te blijven over deze boeiende materie schoolt Ellen haar geregeld bij op allerlei gebieden.

2016

Een goede verstandhouding tussen patient en therapeut is de basis van elke revalidatie. Zo kan je met een glimlach iemand kracht, moed en vertrouwen geven. Ik ben een enorme fan van deze non-verbale communicatie !