Lieselotte OlbrechtsVoel je goed in een gezond lichaam !

Studies

Lieselotte voltooide haar Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KUL (Katholieke Universiteit Leuven) met een specialisatie Neurologische Revalidatie in 2013.

2013

Stages

Gedurende haar opleiding werkte ze enkele maanden als jobstudent op de diensten Neurologie, Neurochirurgie en Vestibulometrie verbonden aan UZ Gasthuisberg Leuven, waar haar interesse voor neurologie verder gegroeid is.

Gedurende haar opleiding

Buitengewoon onderwijs

Sinds september 2013 werkt ze als kinesitherapeute in Ter Bank, een school voor buitengewoon onderwijs te Heverlee. De kinderen krijgen er naast individuele therapie ook zwem- en turnlessen van haar.

Sinds 2013

Zelfstandige

In januari 2014 startte Lieselotte als zelfstandige in Praktijk Van Geyseghem. Ze volgt regelmatig bijscholingen om haar kennis en technisch kunnen verder uit te breiden. Sinds kort is ze eveneens een erkend Move to Sport-coach.

Sinds 2014

Perinatale begeleiding en psychomotoriek

Lieselotte begeleidt vrouwen tijdens hun zwangerschap en na de bevaling. Ook kinderen met al dan niet vertraagde ontwikkeling kunnen bij haar terecht voor psychomotorische revalidatie

2017

Ik hoop naar de toekomst toe mijn ervaring verder te kunnen uitbreiden en anderen ermee van dienst te kunnen zijn.